
Vaniljkräm:Vispa ägg och socker pösigt. Häll mjölk och mjöl i äggsmeten och koka upp, och koka sen på svag värme tills det tjocknar. Kyl ner kastrullen i kallt vatten och tillsätt vanilj. Smaka gärna av så att ni får önskad smak av vanilj.
Muffins: Smält smöret och bryt ner chokladen. Vispa ägg och socker pösigt och rör sedan ner det i chokladsmöret. Häll sedan ner resterande. Klicka ut i muffinsformar, helst stora. Försök att göra ett hål i mitten och klicka i vaniljkrämen. Hacka 25gr blockchoklad och tryck ner i chokladsmeten runt vaniljkrämen. Grädda i mitten av ugnen 10-15 min, beroende på formens storlek, 200 grader.
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott.
Va ute å glodde lite å hittade detta recept...de måste man jue bara prova å göra...nån gång allafall...ser bra smarrigt ut...nån dag...men delar mä mej allafall av receptet fast ja själv inte gjort den...
så håll till godo...skulle nu nån göra de före mej så hojta till å ja får veta om dom va goda...:)
1 kommentar:
Det där lät riktigt gott!!!
Skicka en kommentar